info@degildemeesterskaas.nl
Ambachtelijke meesters in kaas
  • Met zorg voor u verpakt
  • Gratis verzending vanaf €50,-NL
  • Dagverse producten

Pecorino Romano: een heerlijke pikante schapenkaas voor bij een borrel

Hou jij van kazen die een beetje pikant zijn? En vind jij het heerlijk om af en toe eens een stukje kaas te eten bij een wijntje of een frisje? Dan is de Pecorino Romano de juiste kaas voor jou! Dit is namelijk een pikante schapenkaas die afkomstig is uit Italië. Het Italiaanse woord pecora betekent schaap en dat is waar deze kaas zijn naam aan dankt. De Pecorino Romano variant is een harde zoute schapenkaas. Als je het gaat eten, brokkelt het ook een beetje van het stuk af, omdat het zo’n harde kaas is. Het is dus vooral geschikt om lekker van te genieten bij een borrel, maar ook kan je het heerlijk op bijvoorbeeld je pasta of iets vergelijkbaars strooien. Omdat de smaak zo pikant is, valt het altijd op, ook als topping op een ander gerecht. Wil jij de Pecorino Romano ook eens proberen? Bestel deze kaas dan gemakkelijk via De Gildemeesters Kaas. 

Neem contact op

De Pecorino Romano is lekker en eenvoudig online te bestellen

 Wil jij genieten van een lekker stuk Pecorino Romano, maar heb je geen zin om naar de winkel te gaan? Bestel dan gemakkelijk deze of andere kazen online bij De Gildemeesters Kaas. Met slechts enkele klikken bestel je namelijk de lekkerste ambachtelijke kazen. Doordat de kazen vacuüm verpakt geleverd worden, blijven ze zelfs wel twee tot drie maanden houdbaar. Dit betekent dat je zeker niet te veel kan bestellen, dus ga vooral los met het uitkiezen van jouw favoriete kazen. Naast de Pecorino Romano bieden wij namelijk nog veel meer aan. Wat dacht je van Parmezaanse kaas, Gruyere kaas, Manchego, Grada Padano, Rookkaas of een kaasplank? De smaken van deze kazen verschillen enorm. Het is dus zeker de moeite waard om ze allemaal eens uit te proberen, om zo jouw favoriet te ontdekken. 

Bekijk onze producten

Online Pecorino Romano bestellen in enkele klikken

Wil jij de Pecorino Romano bestellen? Of heeft toch een andere kaas jouw voorkeur? Het kan allemaal. Bij De Gildemeesters Kaas bestel jij eenvoudig alle kazen die je wil online. Klik de Pecorino Romano aan, maak een keuze welk gewicht je wil, en betaal de kaas. Binnen enkele dagen zal de Pecorino Romano dan bij jou bezorgd worden, wat betekent dat jij direct kan genieten van de kaas. Als je nou toch nog vragen hebt over het bestellen, de levering of nog iets anders, dan kan je deze altijd stellen. Wij helpen jou graag, zodat je snel van jouw kaas kunt genieten. 

Neem contact op

 

Naar de webshop