info@degildemeesterskaas.nl
Ambachtelijke meesters in kaas
  • Met zorg voor u verpakt
  • Gratis verzending vanaf €50,-NL
  • Dagverse producten

Voor de lekkerste Rookkaas kan je online terecht bij De Gildemeesters Kaas

Rookkaas is een kaassoort die net iets anders is dan andere kazen. Rookkaas is namelijk gesmolten kaas die vervolgens gerookt is. Een echte aanrader voor de liefhebbers van gesmolten kaas dus! Rookkaas is meestal voorverpakt in een worstachtige vorm. Daarnaast heeft het een bruine korst, die veroorzaakt is door het roken of de rookaroma. Rookkaas is vooral geschikt als hapje, of om op brood of om op een cracker te doen. Rookkaas is daarom ook erg populair en wordt door veel mensen gegeten. Wij van De Gildemeesters Kaas bieden jou daarom ook rookkaas aan. Echter, dit is zeker niet het enige dat wij verkopen in onze webwinkel. Je kan ook kiezen voor Pecorino Romano, Parmezaanse kaas, Manchego, Grada Padano, Gruyère kaas of een kaasplank met verschillende kazen erop. 

Neem contact op

Eenvoudig online rookkaas bestellen

 Heb jij geen zin om op de fiets of in de auto te stappen en naar de winkel te gaan om kaas te kopen? Dan is online kaas shoppen voor jou een aanrader. Online kan je eenvoudig het aanbod bekijken en de kaas selecteren die jij zoekt. Rookkaas is dus zeer gemakkelijk te bestellen. Met slechts enkele klikken heb jij de kaas gekocht die je hebben wil. Vervolgens zal de rookkaas binnen twee werkdagen bij jou thuis liggen, zodat jij er super snel van kunt genieten. De rookkaas is vol van smaak en puur ambacht, wat betekent dat jij er zonder meer lekker van zult smullen. Omdat de rookkaas voorverpakt is, blijft het lekker lang goed. Ook kan je het zonder problemen meenemen op vakantie. Geen reden dus om niet in een keer meerdere rookkazen te bestellen. 

Bekijk onze producten

Vragen over het online bestellen? Stuur ons dan een bericht

 Hoewel het online bestellen heel eenvoudig lijkt, kunnen wij ons voorstellen dat je misschien toch vragen hebt. Daarom kan je ons altijd een bericht sturen of op een andere manier contact met ons opnemen. Wij beantwoorden jouw vragen graag, zodat jij weer verder kunt met het bestellen van de lekkerste kazen. Ook als je vragen over iets anders hebt, bijvoorbeeld over de kazen zelf, kan je natuurlijk bij ons terecht. Wij helpen je graag een keuze maken uit het aanbod kazen. Laat je dus vooral verleiden door ons assortiment kazen, met rookkaas en nog veel meer, en bestel de kazen die jou het meeste aanspreken meteen. Binnen enkele dagen kan je er dan al van genieten. 

Neem contact op

 

Naar de webshop