info@degildemeesterskaas.nl
Ambachtelijke meesters in kaas
  • Met zorg voor u verpakt
  • Gratis verzending vanaf €50,-NL
  • Dagverse producten

Bestel de lekkerste Zwitserse Gruyère kaas online bij De Gildemeesters Kaas

 Heb jij al wel eens Zwitserse kaas gegeten? Wanneer je op deze vraag ‘ja’ kan antwoorden, is de kans groot dat dit Gruyère kaas was. Gruyère is namelijk een van Zwitserland haar bekendste kazen. En dat is natuurlijk om een reden, namelijk dat de kaas enorm lekker is. Gruyère kaas is in principe een zoete kaas, al heeft het een zoute bijsmaak. Dit maakt de smaak erg bijzonder. Als de kaas nog jong is, smaakt deze ook een beetje naar noten. Als de Gruyère kaas al wat langer gerijpt is, wordt hij iets droger. Over het algemeen is de smaak wel vrij pikant. Dit maakt de kaas uitermate geschikt voor op bijvoorbeeld tosti’s, voor op brood, of voor het gratineren van (uien)soep. Ben jij al fan van de Gruyère kaas? Bestel dan snel en eenvoudig het gewicht naar jouw keuze online bij De Gildemeesters Kaas. 

Neem contact op

Ambachtelijke en smaakvolle Gruyère kaas bestel je online

Geen zin om in een winkel kaas te kopen? En wil je eens een andere soort kaas proberen? Dan is het voor jou een goed idee om eens online een lekker stuk kaas uit te kiezen. Bij De Gildemeesters Kaas bieden wij, Rene en Roelof, de beste kazen aan voor jou. Zo kan jij op een eenvoudige manier jouw favoriete kazen bestellen, of eens nieuwe kazen uitproberen. In ons assortiment nemen wij alleen de beste kazen op. Dit geldt natuurlijk ook voor de Zwitserse Gruyère kaas. Echter, wij bieden ook enorm veel andere soorten kazen aan. Heb je al eens de Pecorino Romano, Parmezaanse kaas, Manchego, Grada Padano, Rookkaas of de kaasplank geprobeerd? Al deze kazen kan je vinden op onze website. Laat je dus vooral verrassen door wat je ziet, en bestel wat je lekker lijkt. 

Bekijk onze producten

Online Gruyère kaas bestellen: handig en snel

Als je online kaas bestelt, betekent dit zeker niet dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Het tegendeel is zelfs waar. Wij verpakken verse kazen op de dag zelf, zodat ze vers bij jou thuis aankomen. Daarnaast verpakken wij alle kazen vacuüm, zo ook de Gruyère kaas, zodat het extra lang goed blijft. Daar leveren wij ook altijd kaaspapier bij, waar je de kaas in kunt bewaren nadat het geopend is. Wij doen er alles aan om de ambachtelijke en verse kazen zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen. Mocht je nu toch vragen hebben over je bestelling of de levering, dan kan je die altijd stellen. Wij helpen je graag en willen er graag voor zorgen dat je snel van de smaakvolle Gruyère kaas kan genieten. 

Neem contact op

 

Naar de webshop