info@degildemeesterskaas.nl
Ambachtelijke meesters in kaas
  • Met zorg voor u verpakt
  • Gratis verzending vanaf €50,-NL
  • Dagverse producten

Bestel de heerlijke Spaanse schapenkaas Manchego bij De Gildemeesters

Misschien ben je wel eens in Spanje bij een tapasrestaurantje geweest? Daar wordt vaak een kaas geserveerd die in driehoekige puntjes op een bordje of plankje aan je tafel gebracht wordt. Vaak wordt dit ook nog gecombineerd met wat worst of ham. Er is een grote kans dat je deze kaas wel eens gegeten hebben. Deze kaassoort heet Manchego en is vooral ongekend populair in Spanje. Wat veel mensen niet weten, is dat Manchego een schapenkaas is. De kaas is dan ook vernoemd naar het soort schaap waar de melk vandaan komt, namelijk de Manchega. De Manchego kaas is een geperste kaas, die vaak een licht pikante en zoute smaak heeft. Deze kaas wordt ergens tussen de 2 maanden en 2 jaar gerijpt. De kaas is vooral bekend als tapa, maar is ook heel lekker om in bepaalde andere gerechten te verwerken. Als jij dus benieuwd bent naar de smaak van Manchego, of de smaak al kent en de kaas wil bestellen, dan kan je dit doen bij De Gildemeesters Kaas.

Neem contact op

Manchego online bestellen: handig en snel

Als je wil genieten van Manchego kaas, kan je bij De Gildemeesters Kaas snel en eenvoudig een stuk bestellen. Wij raden je aan om meerdere kleine stukken Manchego te bestellen. De kazen worden namelijk vacuüm verpakt, waardoor het als het dicht blijft wel twee tot drie maanden bewaard kan worden. Als je de verpakking echter al openmaakt, dan blijft het ongeveer twee weken goed. Bij De Gildemeesters Kaas kan je stukken Manchego van 250 gram, 500 gram, 750 gram, 1 kilo en 1.5 kilo bestellen. Je kan dus zelf eenvoudig kiezen voor de grootte die jij denkt op te kunnen eten. Wanneer je een gewicht Manchego uitgekozen hebt, kan je deze gemakkelijk aan je winkelwagen toevoegen en bestellen. Zo wordt de kaas na betaling binnen no time bij jou thuis bezorgd. 

Bekijk onze producten

Snelle levering en goede service van De Gildemeesters Kaas

 Wij, Rene en Roelof, doen er alles aan om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken. Bij ons kan je dan ook altijd terecht als je vragen of opmerkingen hebt. Wij helpen jou dan graag verder, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van de kaas die je wil. Voor de lekkerste Manchego zit je bij ons goed, maar je kan ook zeker eens een kijkje nemen bij ons andere aanbod. Zo kan je ook Pecorino Romano, Gruyere kaas, Parmezaanse kaas, Grada Padano, Rookkaas of een kaasplankje in ons assortiment vinden. Kijk dus vooral eens rond op onze website en laat je verleiden door het verrukkelijke aanbod aan kazen. 

Neem contact op

 

Naar de webshop