info@degildemeesterskaas.nl
Ambachtelijke meesters in kaas
  • Met zorg voor u verpakt
  • Gratis verzending vanaf €50,-NL
  • Dagverse producten

Parmezaanse kaas: de kaas met dé echte Italiaanse smaak

Parmezaanse kaas is een kaassoort die zijn oorsprong vindt in Italië. Zoals de naam al zegt, wordt Parmezaanse kaas gemaakt in Parma en in de omgeving van Parma. Als je dus wil genieten van Parmezaanse kaas, dan is het een goed idee om eens Parmezaanse kaas aan te schaffen. Dus hou jij van kaas? Wil je eens een nieuwe kaassoort uitproberen? Of ben je al een fan van Parmezaanse kaas? Dan is het zeker een goed idee om eens bij onze website van De Gildemeesters Kaas te kijken. Met slechts een paar klikken is het al mogelijk om Parmezaanse kaas te bestellen via De Gildemeesters Kaas. Perfect dus als je snel wil kunnen genieten van een heerlijk stuk Parmezaanse kaas. 

Neem contact op

Online Parmezaanse kaas bestellen

Wij van De Gildemeesters Kaas, Rene en Roelof, helpen jou graag op een makkelijke manier om een lekker stuk kaas te kunnen bestellen. Als je geen zin hebt om naar de winkel te gaan, dan kan je eenvoudig op onze website jouw favoriete kaas bestellen. De Parmezaanse kaas die wij aan jou aanbieden, is puur ambacht en vol van smaak. Als je dan eenmaal een stuk Parmezaanse kaas besteld hebt, dan snijden wij deze vers, op de dag zelf. Vervolgens verpakken wij de kaas vacuüm, zodat deze wel twee tot drie maanden goed blijft, mits je de verpakking ongeopend laat. Ons advies is dan ook om meerdere kleinere stukken Parmezaanse kaas te bestellen, zodat je de kaas langer kunt bewaren, en er dus langer van kunt genieten. Een geopend stuk kan je namelijk slechts een tot twee weken bewaren. 

Bekijk onze producten

Neem contact met ons op bij vragen

Wij van De Gildemeesters Kaas hechten veel waarde aan het leveren van een goede service. Daarom helpen wij je graag verder bij vragen of problemen. Omdat wij altijd streven naar verse Parmezaanse kaas en een snelle levering hiervan, zijn wij je graag van dienst wanneer er je je iets afvraagt over onze producten of levering. Wij zullen er dan voor zorgen dat er zo snel mogelijk een antwoord volgt, zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van een heerlijk stuk Parmezaanse kaas. Ook voor andere kazen kan je natuurlijk bij ons terecht. Zo kan je ook Manchego, Pecorino Romano, Gruyere kaas, Grada Padano, Rookkaas of een kaasplankje op onze website vinden en bestellen. Neem dus vooral eens een kijkje op onze website en laat je verrassen door ons heerlijk assortiment! 

Neem contact op

 

Naar de webshop