info@degildemeesterskaas.nl
Ambachtelijke meesters in kaas
  • Met zorg voor u verpakt
  • Gratis verzending vanaf €50,-NL
  • Dagverse producten

De Italiaanse kaas Grana Padano online bestellen kan meteen

De kaas Grana Padano, een vrij bekende kaas en met recht. Qua smaak lijkt de kaas een beetje op de Parmezaanse kaas, Parmigiano Reggiano. De Grana Padano is echter 14 maanden gerijpt; een stuk korter dus dan de Reggiano. Wist je dat Grana Padano niet per se gemaakt hoeft te zijn in de omgeving van Parma, maar dat het ook in andere delen zoals het noorden van Italië gemaakt wordt? Grana Padano is een kaas gemaakt van korrels (grana) en voornamelijk gemaakt op de Povlakte (Padano). Dit is dus ook waar de naam vandaan komt. Ben jij nou nieuwsgierig geworden naar de Grana Padano? Kies dan uit hoe veel van deze kaas je wil bestellen, en bestel het meteen! 

Neem contact op

Bestel Grana Padano online voor de optimale smaakbeleving

Als je kaas online bestelt, betekent dit niet dat de kwaliteit erop achteruit gaat. De kwaliteit blijft juist extra goed. Doordat de Grana Padano iedere dag opnieuw vers gesneden wordt, waarna het vacuüm verpakt wordt, blijft de kaas vers en lang houdbaar (wel twee tot drie maanden). Ook wordt er standaard kaaspapier meegeleverd, wat ervoor zorgt dat de kaas na het openen nog een tijd houdbaar blijft. Doordat de kaas vacuüm verpakt is, is het ook erg eenvoudig om het bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Doordat de kaas zo goed verpakt is, kunt u extra lang genieten van de verse pikante smaak van de Grana Padano. De Grana Padano kaas is extra geschikt om te gebruiken op bijvoorbeeld pasta, maar je kan het ook als lekker hapje eten op een kaasplank. Waar je de Grana Padano ook bij wil eten, je kan het sowieso bestellen bij De Gildemeesters Kaas. Met slechts een paar klikken ligt de Grana Padano in dezelfde week nog bij jou in huis. 

Bekijk onze producten

Neem contact met ons op voor vragen

Wij van de Gildemeesters Kaas willen jou zo een zo goed mogelijke ervaring geven met het online bestellen van Grana Padano. Daarom kan je altijd bij ons terecht met vragen. Wij zullen zo snel mogelijk antwoord geven, zodat jij alsnog verder kan gaan met bestellen. Onze passie is kaas, dus ook als je vragen hebt over de kazen, beantwoorden wij deze met alle liefde. Wij doen er alles aan om jou van de lekkerste kazen te kunnen laten genieten. Naast Grana Padano bieden wij dan ook nog veel meer kazen aan, bijvoorbeeld Pecorino Romano, Parmezaanse kaas, Manchego, Gruyère kaas, Rookkaas of de kaasplank met verschillende soorten kazen erop. Maak dus de keuze voor jouw favoriete kaas en bestel het snel online! 

Neem contact op

 

Naar de webshop