info@degildemeesterskaas.nl
Ambachtelijke meesters in kaas
  • Met zorg voor u verpakt
  • Gratis verzending vanaf €50,-NL
  • Dagverse producten

 

 

Fenegriek kaas heeft een bijzondere licht nootachtige smaak door het gebruik van fenegriek. Fenegriek is een uniek kruid dat al duizenden jaren een rol speelt in de alternatieve geneeskunde en goed is voor uw gezondheid en welzijn. De milde belegen kaas met fenegriek wordt gemaakt van gethermiseerde melk. Doordat de kaas een groot formaat heeft blijft deze altijd zeer vol van smaak en lekker romig. U kunt uw favoriete boerenkaas eenvoudig bestellen bij De Gilde Meesters Kaas. Fenegriek kaas smaakt lekker op brood, op een cracker of zo uit het vuistje. Bestel bijvoorbeeld deze bijzondere kaas als u lekkere kaasblokjes wilt serveren op een feestje. U kunt de kaas ook cadeau doen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling vacuüm verpakt wordt zodat de kaas niet uitdroogt of gaat schimmelen. In de vacuüm verpakking blijft fenegriek kaas zo’n 2 tot 3 maanden goed.

Ambachtelijke kaas

Fenegriek kaasOnze kazen worden op traditionele wijze gemaakt op de kaasboerderij. De boer weet precies waar de melk vandaan komt en zorgt goed voor zijn koeien. Dit proef je terug in de smaakvolle kaas met fenegriek. Een kaas heeft niet zomaar de juiste smaak en kaas maken is dan ook een echt ambacht. Er gaan vele testen vooraf aan het maken van de juiste kaas. Zodra de boer de juiste smaak te pakken heeft ontstaan er toppers zoals deze romige kaas met fenegriek. Doordat alle kazen die u bij De Gilde Meesters Kaas kunt bestellen met de hand gemaakt worden geniet u van een uitgesproken smaak. De boer zorgt voor de juiste verzorging en voeding voor de koeien en verwerkt de melk ten slotte op ambachtelijke wijze in een kaas. Ook worden de meeste kazen gerijpt in een speciaal kaaspakhuis zodat de kaas in een ideaal klimaat verder kan rijpen. U proeft zeker het verschil met een fabriekskaas, dat een heel ander productieproces kent.

Online fenegriek kaas bestellen

Bij De Gildemeesters Kaas bestelt u eenvoudig en snel een heerlijk vers stuk kaas. Iedere dag worden onze producten vers voor u gesneden en verpakt. Wij kennen de herkomst van onze kazen en kunnen u dan ook een heerlijk verse en romige smaak garanderen. Uw kaas wordt vacuüm verpakt verzonden waardoor deze gedurende 2 tot 3 maanden vers blijft. Bestel bijvoorbeeld meerdere kleine stukken om er zeker van te zijn dat u altijd verse kaas in huis heeft. Naast smakelijke boerenkazen vindt u in onze online winkel ook de lekkerste buitenlandse kazen, zoals Zwitserse kaas en Italiaanse kaas.

 

Naar de webshop