info@degildemeesterskaas.nl
Ambachtelijke meesters in kaas
  • Binnen 2 dagen in huis
  • Gratis verzending boven de €25
  • Dagverse producten met zorg voor u verpakt

Bereidingswijze;
Meng in een diepe kom de aardappelpuree en de bloem. Klop vervolgens in een diep bord de eieren met 2 eetlepels water los.
meng in een ander diep bord de paneermeel, kaas en tijm door elkaar. Maak van de puree 16 gelijke ronde ballen en druk die plat tot een koekje. Doe de koekjes een voor een door het paneermengsel gevolgd door het losgeklopte ei en tot slot weer door het paneermengsel. Doe de koekjes afgedekt in de koelkast.
Verhit ondertussen de frituurpan met olie en bak de aardappelkoekjes per 2 porties in de frituur totdat ze een goudbruine kleur krijgen. Mocht u geen frituur hebben kunnen de koekjes ook in de koekenpan met een beetje olie, het duurt wel wat langer eer dat ze een mooi kleurtje krijgen.

8 personen
2 el bloem
550 gram aardappelpuree
2 eieren
150 gram paneermeel
100 gram Parmezaanse kaas
2 el tijm
Olie om in te frituren