info@degildemeesterskaas.nl
Ambachtelijke meesters in kaas
  • Met zorg voor u verpakt
  • Gratis verzending vanaf €50,-NL
  • Dagverse producten

8 personen
150 gram gekruimelde koekjes naar keuze, bijvoorbeeld; Bastogne, stroopwafel of biscuitjes.
60 gram gesmolten roomboter
400 gram monchou (roomkaas)
2 eieren
100 gram suiker

Bereidingswijze;
Verwarm je oven voor op 180 graden. Verkruimel de koekjes en smelt de boter. Meng de koekkruimels met de gesmolten boter. Verdeel dit over een ingevette springvorm. Druk de koekkruimels aan met een spatel of lepel. Zet het geheel in de koelkast en begin ondertussen met de rest.
Meng in een kom de monchou met de suiker. Voeg vervolgens de eieren toe en meng alles nogmaals door elkaar. Aan het monchou-mengsel kun je van alles toevoegen, denk aan: stukjes chocolade, oreo’s, nutella, stroopwafel, nootjes, koekkruiden, kaneel en ga zo maar door.
Giet het monchou- mengsel over de koekkruimels. Zet de cheesecake 40 minuten in de oven. Laat vervolgens de cheesecake afkoelen en zet hem daarna in de koelkast. Als de cheesecake helemaal goed is afgekoeld, kun je gaan smullen! Serveer de cheesecake eventueel met wat vers fruit erop, zoals aardbeien, plakjes banaan of frambozen

Geen zin om zoveel spullen in huis te halen? Dan hebben wij de oplossing! In ons assortiment hebben we het kant en klare monchou mengsel. U heeft alleen de koekkruimels nodig met de gesmolten boter, giet het kant en klare mengsel er over geen en klaar!