info@degildemeesterskaas.nl
Ambachtelijke meesters in kaas
  • Met zorg voor u verpakt
  • Gratis verzending vanaf €50,-NL
  • Dagverse producten

Graskaas ribeye

Philly Cheese steak met Beemster van’t mes Graskaas

INGREDIËNTEN 4p:

Philly Cheese steak met Beemster van’t mes Graskaas

100-200 gr          Plakken Beemster van ‘t Mes Graskaas

500 gr   Ribeye steak
4             Ciabatta broodjes
2 el        Boter, kamertemperatuur
1             Teen knoflook
4 el        Mayonaise
Peper en Zout

BEREIDINGSWIJZE Philly Cheese steak met Beemster van’t mes Graskaas :

Voordat je start, is het goed om te weten dat de ribeye voor dit gerecht super dun gesneden moet worden. Dit is het makkelijkste als deze eerst even 30 tot 40 minuten in de vriezer heeft gelegen om steviger te worden.

Snijd de ciabatta’s door de midden. Pers de knoflook of snijd deze in kleine stukjes. Smeer de broodjes aan beide kanten in met boter en verdeel daaroverheen de knoflook. Grill de broodjes nu in een koekenpan of grillpan totdat beide kanten goudbruin zijn.

Verdeel het fijn gesneden vlees in een dunne laag over een grillpan. Laat het vlees goed bruin worden en draai dan om. Gebruik peper en zout om het vlees op smaak te brengen. Verdeel het vlees in vier porties in de pan en doe op elke portie een ruime hoeveelheid kaas. Zet het vuur uit en laat de kaas rustig smelten, zonder dat het vlees te gaar wordt.

Besmeer elk broodje met de mayonaise. Leg een broodje op een portie vlees en gebruik een spatel om in één keer het geheel op het broodje te flippen. Leg de bovenkant van het broodje erop en serveer warm!.