- Met zorg voor u verpakt
- Gratis verzending vanaf €50,-NL
- Dagverse producten
Cheesy Lente-groenten met Beemster van ‘t mes belegen
Cheesy Lente-groenten met Beemster van ‘t mes Belegen
INGREDIËNTEN 4p:
Cheesy Lente-groenten met Beemster van ‘t mes belegen
300 gr Beemster van ‘t mes belegen, geraspt
2 el Olijfolie
2 uien, fijn gesneden
2 teentjes knoflook, geplet
600 gr Lente-groente (Paksoi, Asperge, Spinazie, lente-ui)
100 ml Slagroom
Knapperig brood om te serveren
Peper en zout
BEREIDINGSWIJZE
Bak de ui tot deze glazig is en voeg dan de knoflook eraan toe. Bak even mee. Snijd alle groentes in de gewenste maat. Paksoi in reepjes, asperges in kleinere stukken en lente-ui in ringen. Verwarm de oven voor op 200˚C.
Bak de groenten in de pan mee tot deze gaar zijn en/of geslonken. Roer de slagroom erdoor en breng op smaak met peper en zout. Doe dit in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte Beemster van ‘t mes belegen. Zet in de voorverwarmde oven voor 10-15 minuten of tot de kaas gesmolten is en goudbruin. Serveer met knapperig brood.
Eet smakelijk!